Καλως ήρθατε στην SportUSA-τους εξειδικευμένους συμβούλους που βοηθούν ταλαντούχους νέους αθλητές να εξασφαλίσουν μία υποτροφία σε ένα απο τα καλύτερα Πανεπιστήμια της Αμερικής.

Με εμπειρία στην εισαγωγή φοιτητών σε όλα τα κύρια πανεπιστήμια παρέχουμε ένα πλήρες πακέτο υπηρεσιών στους σπουδαστές μας.Το πρόγραμμα υποστήριξης δεν σταματά με την διαδικασία εγγραφής,σας καθοδηγεί σε κάθε βήμα της εμπειρίας αθλητικών σπουδών.

 

 

Enrique Fernandez – Head of Recruitment Sport USA Athens

Ο Ενρίκε χρησιμοποιεί την πολυετή του εμπειρία σαν προπονητής υψηλού αγωνιστικού επιπέδου για να προετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο νεαρούς αθλητές και αθλήτριες που θα διεκδικήσουν με αξιώσεις μια υποτροφία στα μεγαλύτερα Πανεπιστήμια των ΗΠΑ.Έχει στο ενεργητικό του εξαιρετικά αποτελέσματα με παιδιά απο όλη την Ελλάδα που αυτήν την στιγμή αγωνίζονται στο NCAA.

Η βάση του είναι στην Αθήνα.

Email Enrique

Ralph Clarke – Director

Ο Ralph έπαιξε τένις σε επαγγελματικό επίπεδο πριν ενεργοποιηθεί σαν προπονητής αγωνιστικού επιπέδου.Η ενασχόληση του σαν επιτυχημένος αθλητής και προπονητήςφέρνει στην ομάδα εμπειρία και γνώσεις που ευεργετούν όλους τους υποψήφιους σπουδαστές.Ο Ralph έχει πάνω απο 20 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του επαγγελματικού και φοιτητικού αθλητισμού.Άρχισε να βοηθά Ευρωπαίους αθλητές στον δρόμο για τα Αμερικάνικα Πανεπιστήμια πριν απο 10 χρόνια περίπου και προσθέτει μια τεράστια ποσότητα γνώσης του κόσμου των Κολλεγίων στην ομάδα.Η βάση του είναι στην Μεγάλη Βρετανία.

Email Ralph

Jessica Weeks – Director

Η Jessica Weeks εκπρόσωπος της Μεγάλης Βρετανίας απευθύνεται σε ένα μεγάλο αριθμό ηλικιακών ομάδων καθώς έιχε φτάσει μέχρι το νο 1 της Εθνικής Βαθμολογίας και ήταν κάτοχος Εθνικών Πρωταθλημάτων στην διάρκεια των ετών που αγωνίστηκε.Διακρίθηκε σημαντικά μέσα απο τα πρωταθλήματα της ETA και ITF.Στις ΗΠΑ συμμετέχοντας στο κολεγιακό πρωτάθλημα NCAA με την ομάδα του Long Beach California (Division 1) Πανεπιστημίου,την οδήγηςε στο νο18 της κατάταξης.Προτάθηκε για γυναίκα της χρονιάς στο NCAA,πετυχαίνοντας ταυτόχρονα εξαιρετικές ακαδημαικές διακρίσεις.Ηταν μέλος του SAAC και ολοκλήρωσε τις σπουδές με πτυχίο στις επικοινωνίες και στο marketing.Η αθλητική της καριέρα διεκόπη μετά το τέλος των σπουδών και λόγω τραυματισμών αφού όμως είχε πρώτα κερδίσει βαθμολογία στην παγκόσμια κατάταξη.Τώρα είναι κύριο μέλος της ομάδας της SPORTUSA.

Η βάση της είναι στην Μεγάλη Βρετανία.

Email Jessica

Natalia Kozel – Director & Head of Recruitment (Poland)

Η Natalia έχει ένα πολύ δυνατό τενιστικό background,ξεκινώντας σαν ένα απο τα κορυφία junior της Πολωνίας ενώ αργότερα αγωνίστηκε στο κολλεγιακό πρωτάθλημα σε επ;iπεδο Division2.Έχει επίσης προπονητική εμπειρία σε κολλεγιακό επίπεδο οπότε μπορεί να προσφέρει ουσιαστική βοήθεια σε όλους τους τομέις της διαδικασίας.Η Natalia φέρνει έναν πλούτο γνώσεων στην ομάδα ενώ είναι πραγματικά παθιασμένη με το κολεγιακό τένις και λατρεύει το να βοηθά νεαρούς αθλητές και αθλήτριες στο να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους, να αγωνιστούν και να σπουδάσουν στις ΗΠΑ.

Η βάση της είναι στην Πολωνία.

Stefan Hirn – Head of Recruitment Sport USA Austria

Ο Stefan την εμπειρία σπουδάζοντας στο NCAA Division 1 Eastern Kentucky University.Βοηθά εδώ και χρόνια τους Αυστριακούς αθλητές να εκπληρώσουν το όνειρο τους για μια υποτροφία στο Αμερικάνικο κολεγιακό σύστημα.

Η βάση του είναι στην Αυστρία.

 

 

Stephen Watters – Head of Recruitment Sport USA Ireland 

Ο Stephen σπούδασε στο Colin Country College του Dalas Texas.Απο την στιγμή πο επέστρεψε στο Μπέλφαστ προπονεί και εμπνέει νεαρούς αθλητές που έχουν σαν στόχο μια αθλητική υποτροφία στην Αμερική.

Η βάση του είναι στην Βόρειο Ιρλανδία.

 

Gregor Flicko – Head of Recruitment Sport USA Slovenia 

Ο Gregor καθοδηγεί αθλητές απο την Σλοβενία στον δρόμο για τις σπουδές με υποτροφία.

Η βάση του είναι στη Σλοβενία.

 

Nicola Cattaneo Rebuschini – Head of Recruitment Sport USA Italia

Ο Nicola σπούδασε και αγωνίστηκε σαν αθλητής του στίβου με τα χρώματα της Βοστώνης και τώρα βοηθά και εμπνέει νεαρούς Ιταλούς αθλητές στν δρόμο τους για μια αθλητική υποτροφία.

Η βάση του είναι την Ιταλία.

Το να δουλεύουμε με αθλητές απο Ελλάδα,Πολωνία,Σλοβενία και Αμερική μας επιτρέπει να προσφέρουμε ταξίδια για αγώνες ITF αλλά και να

βρίσκουμε για τους πελάτες μας ευκαιρίες προπόνησης έξω απο την χώρα τους.

Βοηθάμε αθλητές και αθλήτριες να προετοιμαστούν για την ζωή του σπουδαστή-αθλητή και να αναπτύξουν τις αθλητικές τους δεξιότητες.